Winactie: Het vuur van Louise (Judith Eiselin)

winhetvuurvanlouise

Vandaag is een leuke dag: ik organiseer namelijk een winactie, met dank aan uitgeverij Brandt! Doe je mee? Lees snel verder om te lezen wat je kan winnen en hoe je meedoet!

Ik doe mee aan de blogtour van de jeugdboekenserie De sterren van morgen. Donderdag las je mijn bijdrage met de recensie van Het vuur van Louise en bij deze geef ik dat boek, Het vuur van Louise, ook nog eens weg aan een van jullie!

Geschreven door vier auteurs, besproken door vier bloggers en de boeken worden ook weggegeven door vier bloggers!

winhetvuurvanlouise2

Wat kan je winnen?

Ik geef, dankzij uitgeverij Brandt, één exemplaar van Het vuur van Louise, geschreven door Judith Eiselin, weg. Ik heb dit boek ook gelezen en waar het verhaal over gaat en wat ik ervan vind lees je hier.

Volgens de uitgeverij is het boek geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. Het is geen young adult, al neemt dat niet weg dat het niet leuk is voor young adults. Maar je kan het boek natuurlijk ook voor iemand anders winnen! (Of je leest het eerst zelf, en geeft het dan door)

Ik verstuur dit boek via de post, zodat het bij je thuisbezorgd wordt. Helaas kan je alleen kans maken als je in Nederland woont, mijn excuses voor alle enthousiaste Belgen!

Hoe kan je winnen?

  • Schrijf een verhaaltje van 100 tot 200 woorden waarin je de zin gebruikt die je bij Monica kan vinden. Mail dit stukje naar winactie@bibliofem.nl vanaf je eigen e-mailadres waarop ik je ook snel kan bereiken als je hebt gewonnen.
  • Laat onderaan dit bericht een reactie achter waarin je vertelt waarom je dit boek wil winnen (of wie je er blij mee zou maken).
  • Je kan meedoen tot en met aanstaande dinsdag 27 september 23.59 uur.

Daarnaast zou ik het fijn vinden als je me volgt via Bloglovin’ en dit bericht liket of savet. Ook op Instagram (@bibliofem.nl) en Twitter (@Bibliofem) ben ik te volgen, waar je het bericht van de winactie kan retweeten/regrammen en me in kan taggen. Dit hoeft niet, maar het vergroot wel je kansen!

Ook ben ik benieuwd op welk van de 4 hoofdpersonages uit De sterren van morgen serie jij het meest lijkt. Op de site kan je hier de test doen. Ik had zelf vier streepjes voor Wollebrandt en voor Max (de jongens, lol), drie voor Saar en één voor Louise. Ik lijk dus het minst op het personage van wie ik het boek heb gelezen: grappig om te weten! Ik ben benieuwd wat er bij jou uitkomt (stiekem vind ik quizjes gewoon leuk 🙂 )

winhetvuurvanlouise1

En de andere winacties?

Er zijn dus vier acties op de vier verschillende blogs. Bij Monica (waar je ook de zin vindt die je nodig hebt om Het vuur van Louise te winnen) kan je De wereld van Wollebrandt winnen, bij Sophie De honger van Max en bij Fae De tranen van Saar. Je mag natuurlijk meedoen bij meerdere winacties. Let er wel op dat je dan per winactie moet kijken wat je moet doen.

De drie genoemde punten zijn in ieder geval bij ons allemaal gelijk. Dit betekent dat je dus voor elke winactie van een ander boek een ander verhaaltje moet schrijven omdat er vier verschillende zinnen te vinden zijn op onze blogs.

Ik kijk uit naar jullie inzendingen! Waarschijnlijk zal ik de winnaar ook in het zonnetje zetten door het verhaaltje te publiceren op mijn blog, dus doe je best!

Wil jij De tranen van Saar winnen bij Fae? ‘He, is het een idee… zou je er misschien voor kunnen zorgen… dat de dressing voortaan los bij de sla gegeven wordt?’

winhetvuurvanlouise3

2 gedachten over “Winactie: Het vuur van Louise (Judith Eiselin)

  1. Verhaaltje is naar je verstuurd!
    Ik wil het boek graag winnen alleen al voor de cover! Ook het verhaal klinkt, interessant. Het maakt me nieuwsgierig.

    Ik heb geretweet/geregrammed/ en hetgeen op bloglovin gedaan. (MarsOfzo en bij anderen mijn eigen naam!)
    En daarnaast kan ik je vertellen dat ik het meest op Max lijk haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *