Update winactie Het vuur van Louise (gesigneerd!)

Je kan nog een paar dagen meedoen om een gesigneerd (!!) exemplaar van Het vuur van Louise te winnen. Meedoen is simpel: laat een reactie achterin waarin je vertelt waarom jij dit boek wil lezen.

Omdat ik meedoe aan de blogtour rondom de jeugdboekenserie De sterren van morgen mag ik van uitgeverij Brandt één exemplaar van Het vuur van Louise weggeven. Ik heb dit boek zelf ook gelezen. Klik hier om mijn recensie te lezen en om te weten waar het boek over gaat!

Ik heb deze winactie al eerder gedeeld, maar vandaag even een update om je eraan te herinneren dat je nog mee kan doen. Ook wist je nog niet dat ik het boek heb laten signeren toen ik de schrijfster, Judith Eiselin, heb ontmoet. Dat is extra leuk natuurlijk! In dit bericht staat alle nieuwste informatie nog eens op een rijtje.

Wat kan je winnen?

Ik geef, dankzij uitgeverij Brandt, één gesigneerd exemplaar van Het vuur van Louise, geschreven door Judith Eiselin, weg. Ik heb dit boek ook gelezen en waar het verhaal over gaat en wat ik ervan vind lees je hier.

Ik verstuur dit boek via de post, zodat het bij je thuisbezorgd wordt. Helaas kan je alleen kans maken als je in Nederland woont, mijn excuses voor alle enthousiaste Belgen!

Hoe kan je winnen?

 • Laat onderaan dit bericht een reactie achter waarin je vertelt waarom je dit boek wil winnen (of wie je er blij mee zou maken).
 • Je kan meedoen tot en met aanstaande dinsdag 27 september 23.59 uur.

Je vergroot je kansen als je me volgt via Bloglovin’ en dit bericht lovet of savet. Ook op Instagram (@bibliofem.nl) en Twitter (@Bibliofem) ben ik te volgen, waar je het bericht van de winactie kan retweeten/regrammen en me in kan taggen.

12 gedachten over “Update winactie Het vuur van Louise (gesigneerd!)

  1. Yep, dat is inderdaad ook het leuke aan de serie! Bij deze winactie maak je kans op Het vuur van Louise, dus dan zou je de andere delen wel nog aan moeten schaffen 😉

 1. Ik heb je recensie gelezen en ben toch erg nieuwsgierig geworden naar dit ‘vier-luik’. Ik heb ook nog niet eerder van de uitgeverij gehoord, dus ik ben erg benieuwd wat ze in de toekomst aan te bieden zullen hebben!

 2. Leuk dat het vier bij elkaar horende los te lezen verhalen/boeken zijn die zich op een kostschool afspelen.
  Het ruilen lijkt mij zeker leuk, dan wel nog even met wie en de boeken, maar dat valt natuurlijk altijd te proberen.
  Naar Louise ben ik benieuwd hoe ze haar weg vind in wie ze is en wil zijn.
  Volg je zo’n beetje overal onder (@)TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *