To be read januari

De maand januari is al begonnen, maar dat maakt het des te leuker om naar mijn to be read te kijken! Ik kan namelijk ook al vertellen over wat boeken die ik heb gelezen en wat ik op het moment lees. O, en vergeet de foto’s niet. Dit keer heb ik er veel foto’s bij, want afgelopen kerstvakantie ben ik wel weer actief bezig geweest met boekfoto’s maken!

Dus, om maar meteen met de deur in huis te vallen: afgelopen 8 dagen heb ik al 3 boeken gelezen! Ik begon dit jaar met Disconnect, waarvan je mijn recensie al voorbij hebt zien komen. Daarna las ik Vertel me drie dingen, ook een boek waar ik heel blij van werd. Vervolgens las ik Belevenissen van een buitenbeentje, dat was een leuk boek, maar ik ben er nog niet over uit hoe leuk ik het vond.

Op het moment lees ik Liefde & gelato, een boek waar ik een zomers gevoel van hoop te krijgen: de winter had van mij nooit hoeven komen! Ik ben in dit boek begonnen op aanraden van de mensen die mij volgen op Instagram. Ik plaatste een foto met daarop zes ongelezen boeken uit mijn boekenkast en vroeg in welk boek ik zou moeten beginnen. Daar werd heel enthousiast op gereageerd, zo leuk! Dit boek is er dus uitgekomen.

Maar er zijn nog meer boeken over om te lezen deze maand! In januari wil ik dan ook vooral nieuwe boeken uit mijn eigen kast lezen, omdat ik daar blij van word. Zo heb ik naast De fixer en Dumplin, die je hierboven op de foto ziet, ook SlavesGrens en 23 minuten liggen. Hopelijk kan ik het grootste deel hiervan lezen, ik heb er echt zin in!

Ook heb ik nog drie boeken die ik uit wil lezen. Een uitdaging, want die liggen er al een tijdje! Ik ga hier niet verder op in, want het zijn over het algemeen niet de boeken waar ik het meest enthousiast over ben. Wel noem ik even de titels: De wereld achter het waterThe art of being normal en Het licht van de zee. Wie weet zie je ze aan het eind van de maand voorbij komen in mijn wrap up.

Hierboven zie je dus het belangrijkste deel van mijn to be read voor deze maand. Maar in welke volgorde zal ik ze lezen? Welk van deze boeken raad jij me aan… of juist af? Of ben je benieuwd naar mijn mening over een bepaald boek hierboven op de foto? Laat het me weten, want kiezen is niet mijn sterkste kant… 🙂

PS. Op de hoogte blijven? Volg me op Instagram, daar plaats ik foto’s van wat ik lees, wil lezen en van de boeken die ik bijvoorbeeld heb gekocht. Twee van de foto’s in dit artikel heb ik ook al op mijn bookstagram-account geplaatst, en de overige twee volgen er nog. Mijn gebruikersnaam is bibliofem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *