To be read december

Over 5 weken is het al 2017.. Niet te geloven toch? Dat het nieuwe jaar al bijna voor de deur staat, betekent ook dat er nog maar een paar weken over zijn om te lezen voor mijn 2016 reading challenge. Welke boeken wil ik nog lezen?

Boeken uitlezen

Begin november heb ik al een aantal boeken uitgelezen, namelijk 4 waarin ik echt al een tijdje bezig was. Yes, blij mee, dat tikt aan! Maar in september ben ik ook begonnen in The art of being normal en dat boek heb ik tot op heden nog niet uitgelezen, al ben ik een heel eind, dus dat wil ik graag afmaken. Ook begon ik deze maand in een non-fictie boek Nooit meer te druk en misschien kan ik dat ook nog uitlezen?

Nieuwe boeken

In september had ik maar liefst 18 nieuwe boeken gekregen en in oktober las ik er 7. Even rekenen… ik heb er dus nog een aantal nog niet gelezen en dat wil ik natuurlijk nog doen, dus dat ben ik voor november van plan! De volgende boeken noemde ik ook voor mijn to be read van oktober, en nu weer voor november; De negen kamers en De wereld achter het water. 

Maar ook in oktober en november heb ik nieuwe boeken gekregen en gekocht. Daarin ben ik al een eind op weg, maar De halsketting is een boek dat ik begin december nog ga lezen. Voor de 7Days Reading Challenge lees ik nog De graces, Dit laaiende vuur, Armada, en het decemberboek dat begin volgende maand bekend wordt gemaakt. Een boek dat ik recent heb gekregen is Duizend hoog dat in de Celebrate Books box zat: zeker een boek dat ik zo snel mogelijk wil lezen!

En misschien kom ik ook nog toe aan Belevenissen van een buitenbeentje, Dumplin, Liefde & gelato, of De fixer? Er zullen ongetwijfeld nog nieuwe boeken komen (misschien verwent de Sint mij wel?) dus zo zie je maar weer: so many books, so little time!

Welk(e) boek(en) wil jij dit jaar nog lezen?

4 gedachten over “To be read december

  1. Ik wil in december ook Armada nog lezen. Ben nu bezig in Dit laaiende vuur en daarna Mij niet gezien. En dan natuurlijk het decemberboek nog… Ik hoop zo dat ik de 7DaysRC gewoon zal halen 🙂

    1. Leuk! Ja, joh, komt goed, ik vind het een heel leuke challenge 😀 Wat denk jij dat het december boek is? Of op welk boek hoop je? 🙂

  2. Ik moet Anna en Armada nog lezen en natuurlijk het december boek. Ik heb mezelf wel voorgenomen, als het december boek mij niet leuk lijkt dat ik het dan opgeef. Ik heb geen zin om 3 boeken nog te lezen die me niet trekken. Mijn TBR (die trouwens vrijdag online komt) voor december is al lang genoeg, haha!

    1. Ja, het is zeker niet aan te raden om boeken tegen je zin te lezen. Ik vind Anna zelf helemaal niks, als jij er ook niet enthousiast over bent van te voren al niet kan je ‘m inderdaad beter niet lezen. Ik hoop zelf dat Duizend hoog het december boek is 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *