Kletsupdate december: pianoles, foto’s en een nieuwe boekenkast

Het is weer tijd om even bij te kletsen! Ga er maar even voor zitten op deze zaterdag voor Kerst. Het zijn een hoop losse dingen waarover ik vertel, waaronder nieuwe dingen (ik noemde er al twee in de titel van dit artikel) en de decembermaand.

Sinterkerst

Ik heb kerstvakantie! Twee weken lang vrij en leuke dingen doen – tenminste, dat hoop ik. Ik heb nog niet echt een vakantiegevoel en ook nog niet een Kerstgevoel, maar ik denk dat dat nog wel komt. Bloggen zet ik deze kerstvakantie overigens even op een lager pitje. Ik denk dat er komende twee weken vier artikelen online komen of zo, want om de dag een blog online gooien heeft niet mijn prioriteit in de vakantie. Je zult het zien!

Sinterklaas hebben we wel al achter de rug! Dat vierde ik een tijdje geleden met familie, wat heel tof was. En ik kreeg een boekenkast!! JAAAA!! Ik wilde heel graag een nieuwe boekenkast; dat snap je wel 😉 Inmiddels zijn we naar de Ikea geweest en staat ie in mijn kamer te shinen. Hopelijk kan ik er binnenkort wat mooie foto’s van maken om te delen op mijn blog. In ieder geval vind je nu alvast wat sneak peeks op mijn Instagram: @bibliofem.nl

Een hoop nieuws

Voor mij voelen de meeste dingen inmiddels alweer als gewoon, maar het is wel iets wat de afgelopen tijd nieuw is. Zo heb ik een nieuwe bril, veel mooier dan de vorige, al zeg ik het zelf 🙂 Ook speel ik sinds een maand piano: ik heb wekelijks keyboardles. Ja, wel keyboard (want hoe kom ik aan een piano en waar in huis zou die moeten staan?) maar ik vind het leuker om piano te zeggen, want dat is veel toffer. Ik vind piano altijd zo mooi klinken en daarom wilde ik het ook leren spelen. Ik speel met veel plezier maar het is wel heel moeilijk, haha!

Ook heb ik een nieuwe laptop. Het einde van mijn vorige laptop was in zicht, dus voor ie kapot zou gaan, kochten we een nieuwe, waar – je raadt het vast al – ik óók heel blij mee ben! Hoewel ie soms niet zo snel werkt als ik wil, kan ie megaveel en het leuke is dat ie touchscreen heeft en 360 graden te draaien is en daarmee dus ook als tablet te gebruiken is! Hij is groter dan mijn vorige, dus dat merk ik wel in mijn tas qua ruimte die die inneemt, maar het formaat werkt heel fijn. Wil je meer weten over mijn laptop, dan verwijs ik je graag door naar dit blog dat ik schreef voor 7Days 😀

Meer toffe dingen

Zo’n kletspraatje als dit artikel voelt voor mij altijd als ‘’schrijf alle leuke dingen van de afgelopen tijd die in je opkomen op’’. Gewoon omdat het kan. Dus om af te sluiten noem ik nog wat toffe dingen die ik afgelopen tijd heb gedaan:

  • Ik ben naar de musical van Vals (jeugdthriller van Mel Wallis de Vries) geweest en het was echt gaaf!
  • Afgelopen tijd ben ik naar verschillende open dagen van universiteiten geweest, bijvoorbeeld naar die van Erasmus in Rotterdam en Universiteit Utrecht.
  • Ik maakte een foto van de lucht. Je herinnert je die middag (22 november) waarop de sociale media vol stonden met dit soort foto’s vast nog wel. Ik kan natuurlijk niet achterblijven, dus ik doe het bij deze. Zie bovenstaande foto en de foto aan het begin van dit artikel.
  • Over foto’s gesproken: vorige maand had ik met school een uitje op een hele koude, maar wel mooie winterdag. Hopelijk kan ik de foto’s deze vakantie uitzoeken, want er zitten echt wel wat mooie tussen die ik nog wil delen!

Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne Kerst en een gelukkig nieuwjaar! En als je ook vakantie hebt: veel plezier met wat je ook gaat doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *