Een stukje tussendoor

Pfff. Dan denk je dat je herfstvakantie hebt en bijvoorbeeld lekker kunt bloggen, maar inmiddels zijn er nog maar twee dagen over en heb ik 101 dingen van mijn lijstje nog niet gedaan. Zo gaat dat in de vakantie, toch?

Hoewel het er telkens niet van kwam, wil ik weer iets delen. Al een paar dagen vertel ik mezelf dat ik ‘deze avond toch echt eens die recensie ga schrijven, dat lijstje deel, die foto’s uitzoek, verslag doe van dat evenement en dat blogje typ’. Nu wil ik morgen écht iets nieuws online hebben: dit is het stukje dat op het moment uit mijn vingers vliegt…

Leesvoer

Hoe het staat met mijn leesvoer: prima. Ik lees (ja, echt). Misschien lees ik niet zo veel als ik idealiter zou willen, maar ik heb deze vakantie wel boeken uitgelezen die ik uit wilde hebben. Dit weekend hoop ik er nog een aantal uit te lezen; dan kunnen die weer van mijn lijstje af. Ik ben er namelijk al een tijdje in bezig.

Nieuwe boeken heb ik verder genoeg. Er komt de laatste tijd regelmatig post met recensie-exemplaren en boeken om voor Hebban te lezen, wat echt super leuk is! Ook kocht ik weer wat nieuws om te lezen: ik ben voorlopig nog wel zoet dus 😉

Hoe staat het met dat wat jullie op mijn blog kunnen lezen? De laatste week viel dat tegen, maar het lukt me tot nu toe redelijk om het bij te houden in oktober. Het komt goed. Note to self: Femke, dit weekend recenseer je nog wat boeken en schrijf je een artikel. Afgesproken?

Waar ik wél afgelopen week aan heb gewerkt, is de over mij-pagina. Die was alweer wat verouderd en was daarom een tijdje ‘onder constructie’, maar inmiddels is ie weer helemaal up to date! Het is wel een redelijk lang verhaal geworden, maar als je de bijgewerkte over mij-pagina eens wilt lezen, kan dat hier.

Je vindt ‘m overigens ook als je bovenaan op ‘menu’ klikt. En eigenlijk is dat wel weer een nieuwe blogpost van deze week – toch? Het ligt er maar aan hoe je het bekijkt!

Een nominatie!

Dan is het nu tijd voor het leuke nieuws dat ik te melden heb. *insert tromgeroffel voor de bekendmaking* Tot nu toe was het iets wat ik nog geheim moest houden en dat was best moeilijk, maar nu kan het -eindelijk!- de deur uit: mijn blog en ik zijn GENOMINEERD voor de Gouden Kolibrie!!!

De Gouden Kolibrie is een prijs voor het beste digitale mediaproject gemaakt door kinderen en jongeren. In mijn geval gaat het daarbij om een website: Bibliofem.nl. Ik ben één van de vijf kanshebbers en DAT IS ECHT EEN ENORME EER 😀 Hoe moet ik dit nou verder onder woorden brengen…?!

Een vakjury bestaande uit professionals en jonge makers bepaalt wie de prijs zal winnen. De winnaar wordt aanstaande woensdagavond 25 oktober tijdens de Cinekid Media Awards uitreiking bekendgemaakt. Spannund! (Voor wie meer wil weten: je vindt het uitgestuurde persbericht bijvoorbeeld hier)

Het is in ieder geval ontzettend gaaf dat ik hiervoor genomineerd ben: mijn dank is groot! Het is zeker een positieve stimulans om door te gaan waar ik mee bezig ben – wat ik natuurlijk sowieso van plan was, maar het brengt ook wel wat nieuwe ideeën met zich mee; het geeft ook wel het gevoel dat mijn blog aan vernieuwing toe is.

Zo vind ik dat mijn blog eens een make-over moet krijgen wat betreft de vormgeving en wil ik graag visitekaartjes laten maken. Voor nu is dat nog even toekomstmuziek, maar de toekomst is soms dichterbij dan je denkt… 😉

Voor nu heel veel groetjes, liefs en leesplezier gewenst!

6 gedachten over “Een stukje tussendoor

  1. Wauw, genomineerd worden is al een prijs op zich. Dat betekent dat je er toch bovenuit schiet, boven veel anderen jongerenprojecten.
    Wat een fijn gevoel moet dan zijn om op die manier waardering te krijgen voor je werk.
    Zit er ook een prijs aan verbonden als je wint?

  2. Zo leuk dat je bent genomineerd! Veel succes 25 oktober 🙂 En trouwens: je over mij-pagina ziet er mooi uit. Tof om zo een overzicht te zien met dingen die je allemaal doet of hebt gedaan. Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *