Bookhaul oktober

November is al over de helft, maar dat weerhoudt mij er niet van om te laten zien welke boeken ik in oktober heb gekocht en gekregen. In vergelijking met vorige maand is het een bescheiden stapeltje, maar het zijn zeker weten boeken waar ik heel blij mee ben!

Begin oktober was het kinderboekenweek. En dan koop ik natuurlijk boeken, om het kinderboekenweekgeschenk te ontvangen! Van mijn moeder kreeg ik Dumplin en van mijn oma Belevenissen van een buitenbeentje. Naar beide boeken ben ik al tijden benieuwd, ze stonden bijvoorbeeld ook op mijn verlanglijstje voor de Literatour.

Deze maand bracht de nieuwe YA uitgeverij genaamd Young & Awesome vier boeken uit. Allemaal veelbelovende titels, waarvan ik er van de uitgeverij twee mocht ontvangen! Ontzettend bedankt! Sterrenstof heb ik al gelezen én gerecenseerd zoals je hier kan lezen. Ik was ook uitgenodigd om de auteur Krystal Sutherland te ontmoeten tijdens een meeting op de uitgeverij, maar toen was ik helaas ziek, wat ik jullie in mijn update vertelde. En Verdwenen staat natuurlijk op mijn to be read lijstje voor november (maar waarschijnlijk kom ik er pas in december aan toe): deze psychologische thriller klinkt zo goed!

Mijn recensie van Did I mention I need you? is al online verschenen. Een paar weken terug kreeg ik mail van uitgeverij Moon met de vraag of ik dit vervolg op Did I mention I love you? wilde recenseren. Dat vond ik een leuk boek, dat me vooral nieuwsgierig maakte naar het tweede deel. Hier lees je in mijn recensie of dat tweede deel aan mijn verwachtingen voldeed.

Eind oktober viel Dit laaiende vuur op de mat. Dit boek heb ik gewonnen op Hebban.nl, omdat ik mee doe aan de 7Days Reading Challenge. En hoe toevallig: beide boeken hierboven op de foto zijn geschreven door een Estelle. Haha, dat viel me op tijdens het maken van de foto!

Ik ben alle mensen en uitgeverijen van wie ik deze maand boeken heb gekregen heel dankbaar 😀 Ik heb er nog maar twee van deze 6 gelezen, maar ik ben natuurlijk benieuwd naar ze allemaal. Al heb ik deze maand weer mooie boeken gekocht en gekregen! Die zie je over twee weken pas, maar ik kan je wel alvast vertellen dat het er meer zijn dan die van oktober!

Welk boek kocht of las jij recentelijk?

3 gedachten over “Bookhaul oktober

  1. Ik heb Verdwenen gelezen voor de leesclub in Brugge en ik moet helaas zeggen dat ik het boek erg vond tegenvallen.. Het idee erachter is heel tof, maar de uitwerking liet wat mij betreft te wensen over. Hopelijk ga jij er meer van genieten dan ik 😉

    1. 🙁 jammer, maar tot nu toe ben jij die enige die ik er positief over hoor, dus ik heb hoop! Eigenlijk heb ik hier überhaupt nog niet veel mensen over gehoord, haha

  2. Whoops, ik kwam er vanochtend achter dat ik een boek vergeten ben te noemen! Galgenveld van Isa Maron, ik zal dit boek in ieder geval noemen in de bookhaul van november, zodat jullie er nog over lezen 🙂 Sorry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *