Bookhaul november

Een leuke opening bedenken voor een bookhaul artikel is moeilijker dan je zou denken! Ik ben altijd gewoon ontzettend dankbaar als ik een boek mag ontvangen, en dat was afgelopen maand, november, weer het geval. Kijk je mee? Ik verklap alvast dat er veel foto’s bij dit artikel zitten 🙂 

Voor we beginnen met de bookhaul van november, wil ik nog even terugkijken naar die van oktober. Een paar dagen na het plaatsen van het artikel kwam ik erachter dat ik een boek vergeten ben te noemen! Namelijk Galgenveld van Isa Maron. Toen ik bij het YA Crime Event van Hebban was, kon je zo’n boek krijgen en ook laten signeren. Dat wilde ik natuurlijk graag! Tof dat dit boek nu in mijn boekenkast staat 🙂

Dit zijn dan de eerste twee boeken die ik in november kreeg. Beide boeken mocht ik van de uitgeverij, De Fontein & Querido, recenseren. Haat vond ik – zoals ik van Mel Wallis de Vries gewend ben – echt tof. Mijn recensie van deze young adult thriller vind je hier. 20 vragen voor Gloria was ook leuk om te lezen. Ik gaf het 3 sterren, zoals je in mijn recensie kan lezen.

Op 5 november ging ik naar Arnhem om de boekpresentatie van Crash bij te wonen. Ik doe namelijk mee aan de blogtour omtrent dit boek! Daarom kreeg ik het boek daar ook en natuurlijk liet ik ‘m signeren door Ellen Lina – en door Anouk van der Kemp, die een hele soundtrack bij dit boek heeft gemaakt. Klik hier om mijn vijf sterren recensie te lezen.

Ik kocht daar ook een boek, namelijk Liefde & Gelato. Boekhandel Het Colofon heeft ook een tweedehands afdeling, waar ik dit boek vrijwel onbeschadigd voor minder dan een tientje vond. Je zou ‘m echt niet kunnen onderscheiden van een ”nieuw” exemplaar! En dat voor de helft van de prijs! Ik ben helemaal happy ermee 🙂

Over de post kreeg ik nog twee boeken. Van Weg had ik wel wat verwachtingen, haha, waarvan je hier leest of die ook op die manier zijn waargemaakt. Daarnaast bestelde ik voor het eerst een Celebrate Books box. Ik vond ’t niet zo’n succes als waarop ik gehoopt had, maar met het boek, Duizend hoog, ben ik wel blij. Ik ga het deze maand lezen, want het is onderdeel van de 7Days Reading Challenge! Wat er verder in de boekenbox zat, zie je hier. 

De halsketting lees ik omdat ik de auteur, Cato Fredriks, binnenkort interview voor onze Hebban page We love YA. Deze pagina beheert de Hebban YA Club van 10, waar ik lid van ben. Ook De negen kamers lees ik voor Hebban. Hebban is overigens op zoek naar leden voor nieuwe clubs, dus ben jij fan van feelgood, fantasy en/of literatuur, bekijk de oproep dan hier!

En zo zijn we alweer aanbeland bij het einde van deze blogpost. Echt ontzettend gaaf dat ik zoveel nieuwe boeken heb gekregen, ook veel recensie-exemplaren! Daar ben ik de uitgeverijen heel dankbaar voor, het is altijd weer een feestje als er een boek binnenkomt!

Ook in december heb ik al wat nieuwe boeken. Benieuwd? Op Instagram plaats ik regelmatig foto’s, ook van mijn nieuwste aanwinsten. Je kan me hier vinden via mijn gebruikersnaam bibliofem.nl.

Heb jij de laatste tijd nog een tof nieuw boek gekocht of gekregen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *