Bookhaul juli

Na lang wachten – na héél lang wachten – heb ik eindelijk weer een bookhaul voor jullie! Deze keer kijk ik naar de boeken die ik in juli heb gekocht en gekregen. En ik moet zeggen dat het best wel een prima score is; mijn to be read stapel stijgt er niet meteen heel veel van – oké met vier boeken denk ik. Maar het zijn er vaak genoeg meer geweest, haha. Toch heb ik wat mooie exemplaren aan mijn boekenkast toegevoegd en daar ben ik heel blij mee!

Eigenlijk is deze bookhaul te verdelen in drie delen, voornamelijk van twee verschillende dagen. Drie boeken komen je al bekend voor, die zag je in dit artikel al voorbij komen. Toen ik een dagje meeliep bij uitgeverij Lemniscaat, mocht ik tussen de krasjesboeken neuzen.

Ik ging met drie boeken naar huis (en eigenlijk is er nog één boek als huiswerkopdracht). Mijn boekenbuit van die dag bestond uit Suicide notes, Gesplitst en Wie is nou normaal?, drie boeken waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben – maar dat spreekt voor zich natuurlijk!

De volgende drie heb ik meegenomen op 2 juli. Toen vond de Hebban Teamdag plaats en als Hebban Young Adult Club van 10-lid mocht ik daarnaartoe. De twee boeken rechts vond ik in de goodiebag. Bij mij waren dat De dood van Murat Idrissi en Umami, twee titels die me eigenlijk helemaal niks zeggen. Ik weet ook nog niet of ik ze zal lezen, maar voor nu staan ze in mijn kast.

De afstand tussen jou en mij kocht ik voor 5 euro in de boekhandel te Breda waar dit evenement plaatsvond. Ik moet eerlijk zijn en bekennen dat ik dit boek in het Engels al heb, maar de Engelse taal weerhoudt mij er een beetje van om dit boek te lezen. Maar ik ben er toch wel benieuwd naar en zo’n koopje kon ik niet laten liggen, dus… zo geschiedde.

Tot slot voegde ik De wereld achter het hek aan mijn boekenkast toe. Dit boek verscheen begin juli, en had ik al als manuscript gelezen voor een Hot or Not artikel op Hebban. Het boek – een hardcover met dustjacket en nog meer moois – is echt zo mooi, ik ben heel blij met dit exemplaar in mijn boekenkast!

En verder? De laatste dagen van juli ben ik op vakantie geweest, dus ik heb geen idee of er eventueel nog meer is, maar ik denk van niet. Vanaf eind augustus hoop ik wat minder boeken te kopen en vooral veel boeken die nog ongelezen in mijn kast staan – zoals deze drie – te lezen, want in september is het weer tijd voor Literatour en dan kan ik me écht niet inhouden met nieuwe boeken kopen…!

Wat is jouw mooiste aanwinst van deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *