Bookhaul januari

Dit keer volgt de maandelijkse bookhaul gewoon meteen als het einde van de maand al bijna is aangebroken! Gewoon een week al na de vorige is er alweer een nieuw overzicht van boeken die ik aan mijn kast toevoeg. Ik heb weer hele mooie boeken mogen ontvangen: daar komt het gewoon op neer!

Ik wil beginnen met het boek dat afgelopen vrijdag is binnengekomen. Of eigenlijk is het nog geen boek, maar een drukproef! Een aantal leden van de Hebban Young Adult Club van 10 mag Verwoest al een maand voor de verschijning lezen om te beoordelen of het hot or not is en ik ben daar één van! Deze YA thriller stond sowieso al hoog op mijn verlanglijstje, want ik ben echt fan van de jeugdthrillerlijn van uitgeverij De Fontein. Heb je mijn recensie van bijvoorbeeld Haat, Zusje vermist en Moordspel al gelezen?

Van Verwoest volgt in februari mijn recensie, ik ben het momenteel aan het lezen, want ik wilde meteen beginnen! Mijn verwachtingen zijn wel hoog eigenlijk, dus we zullen zien of die waargemaakt worden! Overigens komt dit boek in mijn februari bookhaul waarschijnlijk weer terug, omdat we ook een exemplaar van het uiteindelijke boek krijgen <3 !

Uitgeverij Lemniscaat stuurde me een exemplaar van Bijenvader, het debuut van Esther Sprikkelman, toe. Een boek dat mooi is in z’n eenvoud. Benieuwd waarom? Klik dan hier om mijn recensie te lezen. Want toen dit boek binnenkwam, kon ik niet wachten om erin te beginnen, dus dat had ik maar meteen gedaan 🙂

De omschrijving van dit boek klinkt ZOO ontzettend goed! Ik had er nog nooit van gehoord tot ik het persbericht omtrent het verschijnen van dit boek ontving, maar ik was meteen verkocht. Ik ben er nog niet in begonnen, maar dat ga ik binnenkort zeker doen!

Vorig jaar (wow, dat klinkt zo lang geleden, maar ik heb het over december) kreeg ik een mail met de vraag of ik Secret Scouts en de vermiste president (rechts op de foto) wilde recenseren. Eh ja, klinkt leuk, alleen dat is het tweede deel en ik heb deel één nooit gelezen, sorry, dus – mailde ik terug. En toen wilden ze me gewoon ook het eerste deel (links op de foto) sturen, hoe lief!! Dat heb ik inmiddels gelezen en komende week komt mijn recensie online. Ik verklap alvast dat ik een leuk boek vind!

Last but not least kwam afgelopen week dan eindelijk de verhalenbundel van het young adult summer camp, een schrijfkamp voor boekenliefhebbers, waar ik afgelopen zomervakantie naartoe ben geweest, binnen! Hierin staat van elke deelnemer een verhaal dat ze heeft geschreven naar aanleiding van wat we hebben geleerd tijdens deze dagen. Weer een verhaal van mij dat in een boek staat 😀

Dit zijn ze dan allemaal; wat een hoop boeken! Ontzettend blij ben ik ermee, dank aan de uitgeverijen die me een exemplaar hebben opgestuurd!

O ja, volg je me al op Instagram? Daar plaats ik boekenfoto’s, bijvoorbeeld van wat ik lees. Afgelopen maand plaatste ik ook steeds een foto als ik een nieuw boek binnen had gekregen – die zie je hierboven. Je kunt me vinden onder de gebruikersnaam @bibliofem.nl.

En omdat ik dat vaak vermeld, is het vandaag toegestaan om hieronder in de reacties je eigen Instagram account te delen, want ik volg graag bookstagramaccounts! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *