Bookhaul december

Eh, druk. Dat is het afgelopen week zeker geweest, en nog steeds op het moment, want de toetsweek komt eraan. Dit weekend staat in het teken van keihard leren voor de toetsen die komende week – vijf dagen lang alleen maar proefwerken – staan gepland. Gelukkig heb ik even een gaatje kunnen vinden om toch een artikel af te maken en dat is – zoals je al wel hebt gezien – de bookhaul van december. Want dat werd eens tijd. Als goedmakertje met veel foto’s, want dat is leuk. Toch?

Zes boeken in deze bookhaul, (bijna) allemaal cadeautjes! Je ziet hierboven al een beetje welke het zijn, maar ik ga ze hieronder kort even één voor een langs. Of scroll gewoon door de foto’s, dat kan ook!

Allereerst: Slaves! Een boek dat ik kreeg van uitgeverij Clavis om te recenseren, dus je leest komende maand wat ik ervan vind. Het is wel een dikke pil (480 pagina’s) en ik denk dat ik er na de toetsweek, over een week, echt tijd voor heb. Ben benieuwd naar dit toekomstverhaal!

Van de Sint kreeg ik deze twee boeken, boeken die ook op mijn verlanglijstje stonden. Een spannende thriller en een heftig verhaal; ik kan niet wachten om ze te lezen! Allebei redelijk dun, volgens mij vlieg ik daar doorheen 🙂

Nog meer feestdagencadeautjes! Van de Kerstman kreeg ik deze twee boeken: Disconnect van Juultje van den Nieuwenhof en Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum. Ik had kerstvakantie en ik las ze begin januari gewoon allebei al! Van Disconnect kan je hier al lezen wat ik ervan vind.

Van het zesde boek heb ik even geen aparte foto, maar het is Boy 7 van Mirjam Mous. Een boek dat ik al gelezen heb jaren geleden, maar in het Duits kocht toen ik in Berlijn in een prachtige boekhandel stond! Jawel, het is een Duits boek, en jawel, afgelopen kerstvakantie was ik in BERLIJN. Es war super toll! Ooit zal ik nog foto’s delen, maar ik kan niet beloven dat dat snel zal zijn, haha. Want ik heb er veel gemaakt. Foto’s nemen is makkelijk; klik klik klik en door. Foto’s uitzoeken daarentegen… 😉

En dit is dan de stapel! Zo zie je ze allemaal bij elkaar. Niet zo kleurrijk, hè, beetje zwart? Wel jammer, maar gelukkig is het al wat langer licht en komt het voorjaar over een maand in zicht. Ik houd niet van winter. En ook niet van toetsweek. Maar dat wisten jullie al. Deze boeken bieden dan een troost, haha. Al lees ik op het moment weer een ander boek, een boek dat ik nieuw kreeg in januari. Je raadt al wat ik nu ga zeggen: die zie je komende maand op mijn blog. Of houd mijn Instagram goed in de gaten, daar deel ik unboxings in mijn story naast de foto’s die ik plaats. Gebruik de button rechtsboven om me te volgen (@bibliofem.nl).

Alles goed met jullie?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *