Aan het lezen

Ja, hoi. Lekker spontaan gewoon een blogje op de zondagmiddag. Het is half vier nu ik dit typ, en ik wilde iets op Instagram plaatsen. Ik type een bijschrift en toen het bijna een heel verhaal werd, dacht ik: ik kan dit ook gewoon bloggen. Dan is er weer iets te lezen voor jullie. Over wat ik aan het lezen ben. Volg je het nog?

Dus. Ik heb even een week niet echt gelezen, en dat is jammer. Sinds twee weken is de zomervakantie voorbij en ga ik weer naar school, wat natuurlijk ook leuk is, maar wel weer de welbekende drukte aan leer- en huiswerk met zich meebrengt. En wat lijdt daaronder? Juist: lezen. Tenminste, dat was afgelopen week het geval, maar dat is wel iets wat ik veranderen wil.

Currently reading

Ik ben op het moment nog bezig in Nodig. Het is voor mij een re-read; ik las het boek voor het eerst anderhalf jaar geleden. Ik lees boeken bijna nooit nog een keer en ik moet zeggen dat het me ook niet heel goed bevalt. Terwijl ik wel enthousiast was over Nodig. In ieder geval moet ik nog dertig pagina’s, en dan heb ik het uit. Ik ga het straks of vanavond uitlezen.

En daarna?

Verder was ik aan het bedenken welk boek ik daarna wil lezen – is niet zo moeilijk, ook al is er genoeg keus als je naar mijn boekenkast kijkt: ik wist het gewoon meteen. En toen bedacht ik me dat ik De zon is ook een ster ook nog aan het lezen ben. Of anders gezegd: ik ben er een aantal weken geleden in begonnen en heb het na twee dagen weer links laten liggen om tijd vrij te maken voor andere boeken.

De vraag is alleen of ik eerst dat boek wil uitlezen of toch te nieuwsgierig ben naar Te waar om mooi te zijn. Ik ga denk ik voor dat tweede antwoord, al vind ik het op het moment juist wel fijn om niet in té veel boeken tegelijk bezig te zijn.

Overig

En dan nog een mysterieus boekje. Je ziet het op de foto’s ook al liggen: herken jij het? Laat het me weten in de reacties! Dat is helemaal gratis natuurlijk… hint hint 😉

3 gedachten over “Aan het lezen

  1. Mijn goede voornemen is ondanks de drukte nog niet gesneuveld. Elke dag voor t slapen gaan even lekker lezen. De nog te lezen stapel slinkt daardoor snel.. nu niet tevell nieuwe boeken kopen.

    1. Ik vind het nog steeds wel een aanrader, ik denk alleen dat ik omdat ik de verhaallijn al kende op allerlei andere dingen lette. De eerste keer was het een spannend boek, nu las ik het met een meer kritische blik denk ik. Best grappig 😉 Ben benieuwd wat jij ervan zult vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *